Stago in Benelux

Stago BNL is gevestigd in Leiden tussen Amsterdam en Den Haag.
Opgericht na de overname van een Stago distributeur genaamd Kordia, biedt Stago BNL ondersteuning aan haar klanten in Nederland en Vlaanderen.
Het Stago BNL team is werkzaam op het gebied van Sales en Marketing, Service, en Administratie. Samen zien zij erop toe dat de wensen en behoeften van de klant worden vervuld, door het aanbieden van toegespitste oplossingen en diensten.
Dankzij haar uitgebreide ervaring en klantgericht denken, contribueert het Stago BNL team dagelijks bij aan het succesverhaal van de Stago Groep.

Stago building

Sinds vele jaren streeft Stago ernaar om de referentie en de marktleider op het vlak van hemostasediagnostiek te zijn. Het is onze doelstelling om efficiënte en betrouwbare diagnosesystemen ter beschikking van de gezondheidszorg te stellen, om eventuele pathologieën binnen de hemostase te voorspellen, te begrijpen, te behandelen en te observeren. Dat alles natuurlijk met groot respect voor onze waarden: ondernemingszin, teamwork, duurzame ontwikkeling, ethiek, engagement en klantentevredenheid.

Om dat te bereiken, heeft Stago zichzelf een kwaliteitsbeheer opgelegd dat op de volgende doelstellingen is gebaseerd:

  • Onze producten en activiteiten worden voortdurend aan de vereiste, steeds veranderende wettelijke, reglementaire en verplichte normen aangepast
  • Een actieve communicatie met alle betrokken partijen om iedereen tevreden te stellen
  • Een perfecte continue aanpassing van onze knowhow en onze organisatie
  • Het continu verbeteren van onze producten, dienstverleningen en werkmethoden

Dat engagement stelt ons in staat om optimaal op de behoeften en verwachtingen van onze klanten in te spelen en ze tevreden te stellen.

Stago BNL kan u een volledig gamma aan instrumenten aanbieden, dat optimaal aan de grootte van uw laboratorium, aan het aantal verwerkte monsters en aan het testmenu is aangepast, alsook de bijbehorende reagentia en verbruiksmaterialen.
Naast het volledige productgamma van Stago bieden we u exclusief de volledige catalogus van reagentia en toestellen van Tcoag, vroeger Trinity Biotech ofwel Sigma/Amelung, alsook de desbetreffende dienstverleningen. De stollingsafdeling van Trinity Biotech is sinds 2011 onderdeel van de Stago-groep.

Voor vragen of suggesties kunt u altijd terecht
op info@nl.stago.com of op het nummer +31 (0)71 523 10 50 (Nederlands)
of op info@be.stago.com of op het nummer +32 (0)2 42 68 512 (België).