Stago: een ethisch en onafhankelijk bedrijf

Dag in, dag uit engageert Stago zich om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren door laboratoria geavanceerde testsystemen en voortreffelijke diensten aan te bieden, de vruchten van onze expertise en knowhow op het vlak van hemostase (reagentia, instrumenten). Stago is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in bloedstolling en heeft zo niet alleen een uitgebreide industriële ervaring (O&O, standaardisering en productie) op het domein van in-vitrodiagnose, maar ook blijvende erkenning van de wetenschappelijke wereld verworven.

De wereld van biomedische wetenschappen is onderhevig aan een constante ontwikkeling en uitbreiding. Nieuwe ontdekkingen zorgen ervoor dat de geneeskunde meer en meer richting individuele behandelingen verschuift die diagnostische mijlpalen en almaar meer gespecialiseerde onderzoekstools vereisen. Dat zijn onze uitdagingen van morgen.

Stago BNL, dat in België en Nederland op een sterk menselijk en technologisch potentieel steunt, zal ook in de komende jaren veel bijdragen kunnen leveren.

Sanel Ceric
CEO Stago BNL