Onze actie

De deskundigheid en de verschillende beroepen van onze medewerkers bestrijken de hele waardeketen: ze ontwerpen, vervaardigen en verdelen ons brede gamma van producten en diensten op het gebied van diagnose op basis van bloed met behulp van de modernste technologieën en bieden de beste zorg aan patiënten.

De ontwikkeling van onze bedrijfscultuur wordt gestuurd door vijf waarden waarvoor we ons engageren.

Leiderschap

Met meer dan 60 jaar ervaring wordt Stago vandaag door de internationale wetenschappelijke gemeenschap erkend als een onderneming die een essentiële bijdrage levert tot de in-vitrodiagnostiek. De ontwikkeling van het bedrijf is altijd gebaseerd geweest op een ondernemersgeest die intuïtie, zin voor initiatief, het nemen van verantwoorde risico's en een langetermijnvisie combineert. Drie specifieke kenmerken illustreren deze waarde:

  • marktleider als een private en onafhankelijke onderneming; 
  • vroege internationale ontwikkeling, werkt nu rechtstreeks samen met 19 landen en verspreid in meer dan 110 landen; 
  • een ziel als 'business developer' die overnames begeleidt en doelgerichte partnerschappen aangaat om expertise en positionering te versterken en uit te breiden.

Klantentevredenheid

Van O&O tot het medisch testlaboratorium, onze volledige waardeketen, in combinatie met onze expertise en multidisciplinaire teams, werkt ten voordele van de klant. Met meer dan 40.000 geïnstalleerde systemen heeft Stago een uitgebreid dienstenpakket opgebouwd waarbij al onze teams betrokken zijn. Klantentevredenheid is op zijn beurt een fundamentele waarde waarop Stago is gebouwd. We vertrouwen op het vermogen van onze medewerkers om te luisteren, te begrijpen, actie te ondernemen en advies te geven. Ons hoofddoel is te voorkomen dat de flow van het laboratorium wordt verstoord; een testresultaat van Stago kan soms absoluut essentieel zijn voor clinici om de juiste beslissing te nemen voor hun patiënt. Klantentevredenheid is ook intern van belang, aangezien wij ernaar streven elke medewerker persoonlijk te ondersteunen.

Teamgeest

Onze multidisciplinaire teams van ingenieurs, onderzoekers en technici vormen een enorme pool van vaardigheden en deskundigheid die hand in hand samenwerken om enkel het allerbeste te produceren. Met aandacht voor de behoeften van onze klanten ontwikkelen en produceren ze slimme en altijd efficiëntere product- en dienstengamma's.

Deze waarde geldt ook op het terrein: zonder teamgeest en een goed gestructureerde samenwerking tussen de teams van verkoop, marketing en ondersteunende diensten zou er geen klantentevredenheid worden bereikt.

Intern zijn de teams ook vaak functieoverschrijdend, als deel van een aanpak voor continue verbetering. De werkomgeving bevordert ook de teamgeest die bijdraagt tot de individuele vooruitgang van elke medewerker.

Aandacht en empathie

Stago is al sinds zijn oprichting betrokken bij de gezondheidszorg en heeft ethiek altijd als een cruciaal onderdeel van zijn werk beschouwd. De therapeutische patiëntenzorg helpen te verbeteren, beschouwen we als een basisverbintenis op lange termijn die door iedereen wordt gedeeld.  Om dit doel te bereiken, moeten we onze vaardigheden op het vlak van aandacht ontwikkelen en empathie tonen ten aanzien van onze verschillende klanten en partners.

Intern betekent dit ook respect voor anderen in hun diversiteit, zodat iedereen kan werken in een open omgeving die de erkenning van werk en ontwikkeling in de hand werkt.

Betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel

>Als gerenommeerde speler in de IVD-industrie is Stago erin geslaagd waardevolle relaties op te bouwen in de academische wereld en op het gebied van farmaceutisch onderzoek. De wetenschappelijke gemeenschap vertrouwt erop dat Stago zijn medische vooruitgang zal omzetten in gestandaardiseerde en geautomatiseerde tests, omdat ze ons engagement en verantwoordelijkheidsgevoel erkent. Deze waarde geldt ook voor onze klanten en partners, die weten dat ze op ons bedrijf kunnen rekenen omdat het transparant is in wat het zegt en wat het doet. Hetzelfde passen we intern toe met duidelijke, realistische en gedeelde doelstellingen, waarbij iedereen zijn niveau van verantwoordelijkheid draagt.


In dezelfde geest blijven respectievelijk de visie en het doel die ons leiden bescheiden, duurzaam en haalbaar: een referentie zijn voor diagnose op basis van bloed om de gezondheid van zo veel mogelijk mensen te verbeteren en patiëntenzorg op maat verbeteren met doeltreffende biotechnologische oplossingen voor diagnose op basis van bloed.