Onze actie

Dankzij de grote diversiteit aan mannen en vrouwen, aan beroepen en vaardigheden is Stago in staat om met behulp van de meest geavanceerde technologieën het meest uitgebreide gamma van reagentia en analysetoestellen te ontwikkelen, te produceren en te verkopen.
De ontwikkeling van Stago, de referentie voor hemostase- en trombosediagnose, is op 4 doelstellingen voor vooruitgang gebouwd.

Kennis bevorderen

Het anticiperen op toekomstige behoeften en het ontdekken van nieuwe proeftechnologieën om de hemostasediagnose binnen de gezondheidszorg te verbeteren.

Stago werkt nauw samen met academische en farmaceutische onderzoeksteams bij het uitvoeren van toonaangevende wetenschappelijke studies. Hun publicaties brengen vaak nieuwe en klinisch relevante mijlpalen en nieuwe richtingen voor onderzoek aan het licht.
Het is dan aan Stago om die medische vooruitgang om te zetten naar geautomatiseerde, innovatieve en gestandaardiseerde testen die een betere zorg voor patiënten mogelijk maken.
Met meer dan 60 jaar ervaring wordt Stago vandaag door de internationale wetenschappelijke wereld erkend als een essentiële bijdrager tot hemostase.

Prestaties bevorderen

Stago engageert zich om innovatie naar betrouwbare en gestandaardiseerde systemen om te zetten en zo de efficiëntste oplossing voor elk laboratorium te bieden.

Met bijna 20 % van de werknemers die in onderzoek & ontwikkeling werken, investeert Stago zwaar in continue innovatie.
De multidisciplinaire teams van ingenieurs, onderzoekers en technici brengen een uitzonderlijke hoeveelheid complementaire kennis en expertise bij elkaar.
Ze komen tegemoet aan de behoeften van de klanten en ontwikkelen voortdurend efficiëntere gamma's van intelligente producten en diensten.
Onze cultuur van innovatie is ook van toepassing op onze interne praktijken. Zo zijn we vanuit het perspectief van continue verbetering in staat om producten en diensten van topkwaliteit te leveren.
Om goed te presteren, moeten we ook een stimulerende werkomgeving voor onze werknemers creëren en hun vooruitgang dag in, dag uit aanmoedigen. We moeten leren om tegelijkertijd ambitieus te zijn en bescheiden te blijven.

Tevredenheid bevorderen

Van O&O tot het hemostaselaboratorium garanderen onze expertise en multifunctionele teams een complete waardeketen die zich op klantentevredenheid richt.
 
Dankzij de ervaring van meer dan 20.000 systeeminstallaties heeft Stago met veel succes een uitgebreid gamma van diensten gecreëerd waarbij alle teams worden betrokken.
Klantentevredenheid is een van de kernwaarden voor alle Stago-medewerkers. Het berust op hun talent om te luisteren, te begrijpen, snel te reageren en advies te geven.
Aangezien de resultaten van biologische testen voor clinici van essentieel belang zijn bij het nemen van de juiste therapeutische beslissing voor het best mogelijke patiëntenbeheer is het onze topprioriteit om ervoor te zorgen dat alle laboratoriumactiviteiten vlot verlopen.
Klantentevredenheid is ook van toepassing op de werknemers. Daarom ondersteunen we alle Stago-werknemers door naar hun persoonlijke behoeften te luisteren en hun vooruitgang op te volgen.

Welzijn bevorderen

De patiënt in het middelpunt plaatsen van alles wat we doen, is een fundamenteel en langdurig engagement.

Op dit moment is Stago de enige onafhankelijke internationale groepering in de in-vitrodiagnose-industrie die zich volledig op het onderzoek naar hemostase en trombose richt.Aangezien ons bedrijf van meet af aan bij de volksgezondheid was betrokken, is ethiek als een tweede natuur voor ons en is het streven naar een verbeterde therapeutische zorg ook een van onze doelstellingen. Intern bevordert Stago het respect voor mensen en hun diversiteit zodat iedereen zijn beroep in een open en voldoening gevende omgeving kan uitvoeren.We streven volledig onafhankelijk naar wetenschappelijke vooruitgang en een beter patiëntenwelzijn

Top