Stago in Benelux

Op 14/05/2012 zijn we met specialisten uit service, toepassingen en verkoop in heel Benelux gestart. Samen met de medewerkers in ons kantoor in Leiden, maar ook met onze collega's over de hele wereld, concentreert dit team zich op het naleven van onze fundamentele waarden.

Sinds vele jaren streeft Stago ernaar om de referentie en de marktleider op het vlak van hemostasediagnostiek te zijn. Het is onze doelstelling om efficiënte en betrouwbare diagnosesystemen ter beschikking van de gezondheidszorg te stellen, om eventuele pathologieën binnen de hemostase te voorspellen, te begrijpen, te behandelen en te observeren. Dat alles natuurlijk met groot respect voor onze waarden: ondernemingszin, teamwork, duurzame ontwikkeling, ethiek, engagement en klantentevredenheid.

Om dat te bereiken, heeft Stago zichzelf een kwaliteitsbeheer opgelegd dat op de volgende doelstellingen is gebaseerd:

  • Onze producten en activiteiten worden voortdurend aan de vereiste, steeds veranderende wettelijke, reglementaire en verplichte normen aangepast
  • Een actieve communicatie met alle betrokken partijen om iedereen tevreden te stellen
  • Een perfecte continue aanpassing van onze knowhow en onze organisatie
  • Het continu verbeteren van onze producten, dienstverleningen en werkmethoden

Dat engagement stelt ons in staat om optimaal op de behoeften en verwachtingen van onze klanten in te spelen en ze tevreden te stellen.

Stago BNL kan u een volledig gamma aan instrumenten aanbieden, dat optimaal aan de grootte van uw laboratorium, aan het aantal verwerkte monsters en aan het testmenu is aangepast, alsook de bijbehorende reagentia en verbruiksmaterialen.
Naast het volledige productgamma van Stago bieden we u exclusief de volledige catalogus van reagentia en toestellen van Tcoag, vroeger Trinity Biotech ofwel Sigma/Amelung, alsook de desbetreffende dienstverleningen. De stollingsafdeling van Trinity Biotech is sinds 2011 onderdeel van de Stago-groep.

Voor vragen of suggesties kunt u altijd terecht
op info@nullnl.stago.com of op het nummer +31 (0)71 523 10 50 (Nederlands)
of op info@nullbe.stago.com of op het nummer +32 (0)2 42 68 512 (België).

Top