Een job in kwaliteitsborging en regelgevingszaken

Het kwaliteitssysteem en de functies die daarmee verband houden, dragen bij tot het garanderen van de relevantie en de efficiëntie van onze werkmethoden om de beste producten te produceren en, bijgevolg, het hoogste niveau van klantentevredenheid te creëren.
Regelgevingszaken helpt ons om in samenwerking met de bevoegde instanties van alle landen waar Stago is vertegenwoordigd, onze producten op de markt te brengen. De activiteiten van regelgevingszaken omvatten dus het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van handleidingen en instructies.

Een aantal voorbeelden van functies in kwaliteitsborging en regelgevingszaken:

Ingenieur / Manager productrisicobeheer

Functie:

  • In samenwerking met de verschillende kwaliteitsmanagers binnen O&O en productie staat u in voor het identificeren en beheren van de risico's voor de patiënt, de operator en het milieu die inherent zijn aan de instrumenten en reagentia die door het bedrijf worden verkocht.


Kwalificaties:

  • U bent in het bezit van een ingenieursdiploma of een masterdiploma in biologie, biochemie of farmacie en u hebt ervaring in kwaliteitsborging en/of risicobeheer.

Ingenieur / Manager regelgevende rapporten

Functie:

  • U staat in voor de registratie van producten en voor de technische documentatie voor reagentia in overeenstemming met de geldende reglementering en productiebeperkingen.
  • Op die manier draagt u bij tot de marketing van de producten en het correcte gebruik van reagentia door klanten.

Kwalificaties:

  • U bent in het bezit van een ingenieursdiploma of een masterdiploma in biologie, biochemie of farmacie en u hebt ervaring in medisch-biologische laboratoria en/of regelgevingszaken.

Ingenieur / Manager regelgevingszaken

Functie:

  • U volgt de regelgeving op en informeert de betrokken afdelingen over alle veranderingen in de regelgeving.
  • U controleert of de normen op uw terrein worden toegepast zodat de verkochte producten aan de geldende reglementering voldoen.

Kwalificaties:

  • U bent in het bezit van een ingenieursdiploma of een masterdiploma in biologie, biochemie of farmacie en u hebt ervaring in medisch-biologische laboratoria en/of regelgevingszaken.

Top

Aurélie D, ingenieur productrisicobeheer (reagentia), in Gennevilliers:

"Sinds 2005 ben ik aan de slag bij Stago en mijn werk draagt bij tot de veiligheid van ons gamma van reagentia, vooral vanuit het standpunt van de patiënt. Een van de leukste aspecten aan mijn job is de diversiteit aan contacten binnen de verschillende afdelingen. Ik kom in contact met een groot aantal mensen uit O&O, productie, kwaliteitsborging en wetshandhaving. Als leider van diverse werkgroepen zit ik vaak met hen samen en ik sta ze heel regelmatig met raad en daad bij. Ik kan ook helpen als ondersteuning en opleider in het beheren van productrisico's. Doordat ik bij alle fasen van het vervaardigen van een product ben betrokken, heb ik een uitgebreide kennis van de manier waarop ons bedrijf werkt en van al onze producten."